GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Sunday, 29 April 2018

Zimirrah's Early Graduation Day




its been awhile aite.

Hey there, that’s not my real Convocation picture. It’s just an early pre-convocation celebration that my friends did.
Yes, diorang yang convo for real..not me since I grad 1 semester late from them. But its okay, cepat atau lambat its not a matter at all.
Now diorang lagi 1 tahun setengah sebelum habiskan degree life diorang and I still have 2 tahun setengah lagi sebab masuk lambat plus tukar faculty.
Fyi, diorang still in faculty of applied science, Cuma aku je dari geng ni termasuk ke faculty business management. So diorang boleh pc  banyak la subject kecuali sorang yang baju merah tu, even pc subject pun still akan konvo degree dengan aku sebab course dia  4 tahun. And one of the person dalam gambar tu dah nak kerja dah pun (>.<) 


To all my friends, congratulation ! you guys did it! Officially graduated from Diploma in Science and secara rasminya jadi Alumni UiTM Tapah :P

now bersepah dah duduk.. ada yang di Arau, Jengka, Shah Alam, Puncak Alam (me :P)  and ada la jugak yang terus terduduk dekat MSU tu :P


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...