GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Sunday, 31 December 2017

Segmen : REALSVIORS Bloglist


Untuk azam tahun 2018 ni, aku tak mintak banyak (?) so-so je..

  1. Nak dapat dekan untuk degree start 2018 ni.
  2. Nak kurus T.T [ believe me..aku recylce azam 2014 punya]
  3. Nak start berjimat [ sebab plan nak beli makanan banyak-banyak ^_^ *RIP azam number 2  ]
  4. Belajar cara jual kuih kerepek >.< 
  5. Of course la.. jadi anak yang baik ... ye adik-adik.. jadi anak-anak yg baik tauu...
  6. Dont bring 2017's problem into 2018 
  7. Kalau ada kesempatan, nak try kerja part-time. 
  8. Promote banyak-banyak shawl yang I jual tuuu.. boleh click di sidebar -_-'
  9. Make sure azam 2018 ni menjadi \(^_^)/
Sekian azam aku..-_-''


okay untuk cara nk join segment ni..korang click kat banner tu tau..simple je tau syarat-syarat dia 



HAPPY NEW YEAR

6 comments:

  1. Hi, terima kasih sudi join and semoga azam tahun 2018 tercapai :)

    ReplyDelete
  2. Semoga tercapai semua azam tu..

    Salam perkenalan..best of luck :D

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/segmen-realsviors-bloglist.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...