GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Saturday, 30 December 2017

New Year Giveaway whoot whotttt

click banner untuk join



Lusa dah nak masuk tahun baru kan ^_^ dan umur i pun masuk la 22 T.T tapi tak official la..yelaa.. birthday pun hujung bulan 12 an. Enough with potpet. i nak ajak korang semua join giveaway ni. syarat dia simple je semudah ABC gitewww... kalau nak tau macam mana nak join, korang boleh click pada banner tu \(^_^)/

Untuk tahun 2017, gambar ni yang paling I suka. Family belah mak buat gathering untuk raya. Jarang dapat kumpul ramai-ramai macam ni, sebab masing-masing busy an..


Family Day

12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...