GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Wednesday, 13 December 2017

GIVEAWAY: MY FIRST GIVEAWAY AND PYKA B'DAY GIVEAWAY


Hai gaiss, since i got now idea what to write in this blog today, so i just wanna to ask you to join this giveaway by Pyka . 



click banner ni untuk join 

Rules dia simple je , kalau nak tau apa rule dia boleh click banner tu kayy .


This ends on 14th of January 2018.


Okay, lets start with apa yang menarik dengan blog pyka ni 


  • Kemas dan menarik

your blog nampak kemas and menarik, sedap mata memandang sedap tak guna guna warna-warna yang terang (my eyes hurt bila ade blog guna blocking colour :( ) 


  • simple
simple sebab takde banyak sangat widget yang pelik-pelik dalam blog awak nii.. 


Untuk improvement, I spent nearly half an hour untuk cari apa yang nak ditingkatkat. Honestly.. I really wanna have a simple design just like your.

After cari-cari tu... I rasa you patut organize susunan sidebar like blog archive you should pun under author, so readers tak perlu scroll sampai ke bawah untuk cari other post. 


Rasa tu je kot ^.^

Sekian :)

11 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...