GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Tuesday, 29 May 2018

Pakej Fotografi Perkahwinan yang Murah dan Cantik by The Orange Photography

Pakej Fotografi Perkahwinan



Hai gaisss.. sekarang dah masuk pertengahan tahun dah kannn  so mesti lah ada antara korang yang memang dah plan nak berkahwin hujung tahun ni or lepas raya ke? Mesti ada punya lahh, kawan I siap dapat 5 kad jemputan kottt untuk majlis perkahwinan waktu raya ni.

So kalau kahwin ni confirm lah nak upah photographer kan untuk ambil gambar kahwin. Rugi kottt kalau tak upah photographer sorangg. Sekali seumur hidup je majlis ( kalau 2,3,4 tu abaikan -_-'') So korang perlulah cari jurugambar yang terbaik dan menyediakan pakej fotografi perkahwinan yang berbaloi. Memang banyak jurugambar yang menyediakan pakej fotografi perkahwinan tapi kualiti gambar dan harga tu rumit sikit nak nilai. Sekarang ni sukar juga nak cari pakej fotografi perkahwinan yang murah dan gambarnya berkualiti.

So kepada sesiapa sesiapa yang tengah cari photographer yang boleh ambil gambar cantik even korang keras macam kayu and nak pakej murah korang boleh try Pakej Fotografi Perkahwinan yang disediakan  The Orange Photography . Pakej fotograri perkahwinan yang mereka sediakan juga menarik.

gambar diorang ambil cantik cantik and memang sedap mata memandang sebab I jenis memilih sikit bab-bab gambar ni. Tone yang diorang guna pun berkenan lah tengok.

Tak percaya ? Bawah ni ha ada contoh-contoh gambar yang diorang ambil :P

Ini untuk gambar design album 

Pakej Fotografi Perkahwinan
gambar belakang rimbunan pokok pun cantik 


Pakej Fotografi Perkahwinan
ni gambar fav I sebab kain tu lembut je ditiup angin
Pakej Fotografi Perkahwinan
pakej fotografi perkahwinan   untuk yang minimalist pun ado. So nampak moden la gambar



Jenis Single Photo


Pakej Fotografi Perkahwinan

Pakej Fotografi Perkahwinan

Pakej Fotografi Perkahwinan



Awkward nak ambil gambar depan stranger ? Don't worry , photographer dari Orange ni sempoi-sempoi belaka. Tak percaya ? Boleh tengok testimoni kat bawah ni

Pakej Fotografi Perkahwinan
p/s : selain pakej fotografi perkahwinan, mereka jugak ada pakej untuk event birthday 

Pakej Fotografi Perkahwinan



Nak tau macam mana rupa office the Orange Photography ?


Pakej Fotografi Perkahwinan


Pakej Fotografi Perkahwinan
    Risau lama menunggu ? Boleh lepak-lepak dulu sambil tengok gambar kahwin dan baca pakej fotografi perkahwinan yang disediakan


Pakej Fotografi Perkahwinan



Gambar-gambar dia memang puas hati kan ? Risau harga mahal sangat ? Jangan risau. The Orange Photography ada sediakan pakej fotografi perkahwinan untuk bakal-bakal pengantin sekalian

Ni antara pakej-pakej fotografi perkahwinan yang The Orange Photography sediakan, untuk tengok lebih lagi boleh klik sini

Pakej Fotografi Perkahwinan


berbaloi bukan pakej fotografi perkahwinan yang mereka sediakan?
Berminat nak tempah pakej fotografi perkahwinan ? Boleh hubungi mereka di: 

Maklumat The Orange Photography: 
  • Tel : 017-296 2141 / 017-211 6634
  • Email : photography_orange@yahoo.com
  • Website : https://theorangephotography.com
  • Alamat : T3-1D, Tingkat 1, Kompleks Amaniah, 68100 Batu Caves, Selangor

Monday, 28 May 2018

TYPO

Izzuddin kata post tadi banyak typo

.......

From Science Stream to Business

Hai everyone, lately I become lazier than before and I don't know why. Erghh

Okay now, siapa sini science student ? Well.. I'm ex -_-''

Idk either I neer to be frustrated or joy about it. But i miss science tho :'( really bad

During my diploma, I took Science , pure Science but when I pursue degree, Idk what is going on with me during isi penerapan last semester.  i chose business. Lol.

No.. I didnt hate business but I just realize that I cannot go with business course, even though my course is Health Administration..

**at least   still has word 'health' :'(

But, with the subject : marketing, human resource, account, law, management - I cant brain all those thing T_T

Sometime I almost cry in class during lecturer coz I cannot take anymore. I miss biology and chemistry soo badddddddd T_T

sampai rasa biology and chemistry lagi senang pada subject business ni. I miss the smell of  methylbenzene (**jangan bau lama-lama sebab nanti boleh mandul), I miss reading campbell , I miss the krep cycle

But nowwwwwww..my life just full with marketing mix, product life cycle of yada-yada.. OSHA

but heyyyy, I didnt hate business.. i just miss being a science student. Business ni bagus jugak sebenarnya sebab lepas masuk course ni aku tau cara nak buat report visit, proposal untuk visit and news about bisnes. maybe I'm still in culture shock phase plus all my friends semua science . Aku je yang sesat masuk faculty business. BUT ITS OKAY.

Cuma nak pesan kepada non-business student, jangan kata business senang tau ! Aku sampai nangis-nangis sebab tak dapat nak hadam semua benda tu. Semua course sama je level dia, cuma cara kau belajar je yang berbeza.



Oh yaaa,, not all business student pakai blazer pergi class kayy.. pakai time formal presentation je. And all my friends thought , ''when zimirrah be a business student, for sure lah she will wear outfit nice esfak and wear make up"
Nahhhh !! I still bawak habit pakai tudung sama pergi class. LOL

Btw, i ambik course Health Administration di Puncak Alam aka Palam , so kalau terjumpa kat palam tu tegur-tegur la . Saya rabun :p


....................
A piece of luahan perasaan budak sains masuk bisnes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...