GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Friday, 9 February 2018

Pemenang untuk Jim's Birthday Giveaway


Since giveaway dah habis, so sekarang aku nak umum pemenang bertuah untuk giveaway ni *mata blink-blink*

Pemenangnya ialah : 



http://penselduabee.blogspot.my/2017/12/jims-birthday-giveaway.html?m=1

Kepada pemenang : Sila DM di Ig : hanachan.co nama penuh, alamat dan nombor telefon untuk ai post kan hadiah ye ^_^

Untuk blogger yang lain ai akan masukkan dalam bloglist Mac-Mei ni, so senang la nak blogwalking nanti  ^_^



Tahniah dan terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat dalam giveaway ni. Yang tak menang tamau sedih-sedih , Insha Allah kalau ada rezeki lebih lagi , kita buat lagi giveaway yea :) 

9 comments:

  1. Alhamdulillah, menang..thanks sis..nanti saya DM details yea

    ReplyDelete
  2. Tahniahhh!!! ^^ sedar tak sedar dah tamat segment heheh..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

      http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

      Delete
  4. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...