GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Thursday, 18 January 2018

End of Diploma Life


Pejam celik pejam celik rupanya harini hari last aku ade kat Tapah as student UiTM Tapah. Next month aku akan datang balik as Alumni dah *potong bawang.
 Happy ? Yes offcourse , finally aku dah grad untuk diploma but at the same time sedih la jugak L  Banyak memori kat Tapah ni tauuuu :’( Rasa nya kalau buat throwback mesti berjela aku tulis dari start Semester 2 (after kitaorang dipindahkan ke sini) sampai la sekarang and confirm banjir bilik aku malam ni.  HAHAHAHAHAH dah la roommate dah otw balik dah ni, member-member pun ade la berapa kerat lagi tinggal tengah kemas barang tu and ada yang tak habis exam lagi tu.

Alhamdulillah..finally aku boleh balik tanpa risau takut tak dapat class CHM dgn Sir Shaffiq lagi. LOL

Rasa macam teringin jugak  nak throwback.. tapi nanti-nanti la, ai tengah rasa happy sedih nak nangis nak jerit bagai ni. >_<


this budak nama Atiq. Masa mula-mula aku kenal
dia
...suara dia..Ya Allahhh.. sampai aku cakap dalam hati "Ya Allah lembutnya suara budak ni.. time marah pun lembut je dengar" Tapi bila dah kenal rapat tu, rupanya jenis masuk air punya perangai >_<

This budak nama dia Bella, dulu masa sem 2 aku sekelas dgn dia tapi tak rapat sangat. Start rapat sem lepas sebab bilik dia sebelah bilik aku and sem ni rapat sebab dia rapat dengan roommate aku and aku satu lab dengan roommate dia..tu la si budak Atiq tu.


my gila-gila punya roommate, pantang nampak aku study tengah-tengah malam mesti dia pergi main bukak tutup lampu. penghasut nombor satu suruh aku tido bila aku menguap time siapkan kerja >.< nama dia Kemm. Aku kenal masa sem 4 sebab satu class  and dia kamcing dengan roommate aku sem 4 tu.




Yang baju hijau tu nama dia Mira. sweet ngattt dgn bacap dia <3

Dengan diorang ni kalau tak masuk air memang tak sah, kalau sembang time dinner mesti sejam lebih tu sembang je. Sembang sampai nak habis suara pulak tuh.

tengok dia punya perangai menyibuk dalam gambar orang lain ni


sorry, takleh control perangai even umur dah boleh mengundi



2 comments:

  1. zaman blaja la zaman pling best. cikyan suka.. cikyan pon ada gak buat entry psl zaman blaja. jemput la baca.. bila dah kje ni, rasa mcm nk blaja balik je.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. bila dah lama tinggal tu rasa rindu pulak nak balik k zaman tu kan.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...