GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Tuesday, 28 November 2017

Final Year Project: VERMICOMPOSTING

Hai guys,

Lepas hampir 3 bulan aku tak tulis blog tiba-tiba harini rasa terpanggil/rindu/buang tabiat nak menulis balik. Well, writing is not my forte. Aku cuma tau makan, minum and tidur je (kawan aku yg cakap macam tu ke aku, sis redho).

So harini aku nak bercerita la sikit pasal fyp yang kitaorang kena buat *nangis kuat-kuat . Since I sekarang final year dah punnnn.. so buat fyp memang wojib la.. i dont know la other course kena buat jugak ke apa *sorry,saya noob.  Tapi rasa macam course lain pun kena buat jugak.

Actually before this, ( sem sebelum ni) aku buat fyp dah dengan kawan-kawan aku. Classmates la. Actually I buat separuh je sebab before proceed reseach tu, helmet aku melayang masa naik motor ( LOL, aku accident >.< .. hati-hati gaisssssss..kalau drive ke, ride ke..HATI-HATI !!) Okay, aku taknak cerita banyak pasal aku accident tu, aku nak focus pasal fyp ni :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...