Monday, 12 December 2016

Malam Pra-Graduan Fakulti Sains Gunaan UiTM Tapah

Tarikh : 28 Ogos 2016
Tempat : Casuarina@Meru , Ipoh


Action lebih pulak aku letak ayat pelik-pelik kat atas . Tapi kalau korang berminat nak tempat bilik,dewan dan sebagainya korang boleh click ke ayat Casuarina kat atas tu .
Kesohnya aku saja je nak  cerita apa yang jadi masa majlis tu . Since aku kan otw dari rumah . so aku datang lewat la sikit (not sikit but banyak.. aku lewat setengah jam kottt)  . Kawan-kawan aku semua bertolak dari UiTM so diorang sampai awal la .
Bila aku sampai tu , thanks to my dad yang sudi hantar :)  , kawan aku tunggu depan pintu hotel tu .. aku dah terbayang la "yeayyy.. boleh makan dah.. aku dah la tengah lapar ni' . You know what ... aku pergi je ke meja yang kitaorang semua ( Geng JN -Grup kelas sem 1 ) tengok ... semua dah habis makan .. rasa nak nangis je :'( .  ye la kan siapa suruh datang lambat . waktu aku datang tu pun ucapan-ucapan rektor apa semua tu dah habis . So kawan aku pergi la ke pekerja kat dalam dewan tu mintak nasi utk aku . Aku makan je la apa yang ade .. lagipun aku pergi Majlis tu sebab nak jumpa kawan-kawan aku sebenarnya .. sebab sem ni diorang dah habis dah . Lepas aku hbis makan, diorang pun plan-plan nak ambik gambar ramai so tanpa rasa segan silu lai malu aku join je . HAHAHAHAHAHAH


okay tu je kot.. gambar-gambar tu nanti la aku upload >.<  tiba-tiba perasaan malas tu datang tanpa dijemput.


so.. bye :)

2 comments: