Wednesday, 2 March 2016

How shock !

Tak tahu nak kata apa cuma mampu gelak kuat-kuat lepas dah berbulan tak aktif blog ni . Mula rasa semacam bila menulis blog and for sure la.. traffic berkurang >_< . Try la an bukak acc Nuffnang kot-kot ade improvement .. kot-kot... see.. menjunam kot !!!! Aku dah la dah cash out sebelum ni , tengok-tengok baki RM 9.90. hmm.. cukup untuk makan chiken chop sambil tercekik  sebab tak cukup duit nak beli air . Hehh ! Bye . nak cerita benda tu je sebenarnya . -_-' Banyak tau tak quiz , assignment dengan test menanti . Belum masuk final lagi ni ! Sem ni saje berapa kali dah aku melawat menziarah buat lawatan rasmi ke klinik sebab nak MC . erk .
Bye ! Bye !

No comments:

Post a Comment