Wednesday, 13 January 2016

unplanned

Assalamualaikum and hai uolls .. lepas dah lama aku biarkan blog aku mereput untuk beberapa lama , ni baru aku dapat balik idea untuk menulis . cewahh ! Hahahah . dah pemalas tu cakap je la pemalas an . Kemain nak tunggu idea bagai . kadang-kadang idea tu berlambak je ..tapi bila dah duduk depan laptop ni ,, hmm.. kelaut pulak aku buat . tengok zalora la , bukak youtube la . huhuh . takde kerja an ? Okay lah enough dengan merepek ni . korang mesti pelik kan asal dengan tajuk aku yang unplanned tu ? Apa yang unplanned kan ? HAA..... tu sebenarnya kes jalan-jalan kitaorang . Okay la . tak tahu la apa masalah aku dengan aku dengan kawan-kawan aku .. tapi bila nak keluar jalan-jalan ni , tak boleh tau kalau plan awal-awal . kalau plan awal tu an mesti tak jadi (yang terbaru ni plan nak gi Pangkor la , huhu) . tapi kalau tak plan mesti menjadi . macam hape je .. kes terbaru . cehh , kes tuh ayat . huhu . kes terbaru kitaorang pergi overnight kat Ipoh-Kuala Kangsar-Lenggong . Actually tak plan pun tauu..mula-mula kitaorang keluar makan malam je , then dok ralit sembang gempak tak perasan yang jam dah pukul 10 lebih nak dekat pukul 11 . kalau nak balik kolej memang tak boleh sebab takut kena tindakan tatatertib plus kereta tak dapat masuk . then kawan kitaorang tiba-tiba kata "jom gi ipoh la" . then semua terus setuju . macam hape je kan .... macam sosial je an nampak kitaorang ni . kitaorang ni budak baik tapi tak sengaja ternakal sikit hari tu . hmmmm....

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...