Friday, 21 August 2015

Penat tapi berbaloi

Hai Assalamualaikum u guys ! 

Awkward gila rasa bila dah lama tak emnulis ni kan . Haaa.. sealama ni dok menaip ke 
assignment , lab report je . Seriously guys ! Semester 3 ni memang pack la rasa . Every week , every day mesti ada kerja yang kitaorang buat (tapi time tulis ni , kita free , kikiki ) . Can you imagine how , kitaorang pernah tidur 4 . jam sehari selama 2 minggu berturut turut. Ya Allah , seriously kitaorang cuma mampu cakap Alhamdulillah dan gelak je bila dapat peluang rehat 1 hari tanpa perlu pikir pasal kerja , study , assignment bagai . and pernah1 hari tu , class direct pagi pukul 8 sampai pukul 2 . Rehat makan , solat zohor , then pukul 3 sampai pukul 7 . pukul 8 dah bersiap kena ke class sampai pukul 10 . honestly time tu rasa nak menjerit gila-gila sebab letih sangat . petang 5-7 tu latihan taekwondo T.T .
Alhamdulillah la lab fizik dah habis so kitaorang merasa la rehat dari pukul 12 hingga 3 . 
But , semua penat ni worth la . Yela , bila lagi kan kita nak merasa macam ni melainkan masa zaman belajar je . time kerja nanti takde dah merasa semua benda ni , nak merasa "Eh harini bos takde , so office tak bukak" memang tak la kan . So conclusionnya , enjoy la puas2 zaman belajar ni . Tapi jangan enjoy sangat sampai result ke laut . gotto go . 

2 comments:

  1. Betul2 walaupun penat zaman study, tapi zaman study ni l yang paling best sekali. Bila dah kerja nanti sure rindu nak lepak ngan member2 time study dulu, nak gerak pergi kelas sekali. Semua tu tinggal memori je la bila dah sibuk kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul tu . tambah2 kitaorang ni student transit , bila dah pindah ke tempat baru mula la rindu tempat lama .
      nanti bila dah kerja rasanya lagi bertambah rindu zaman belajar nih .

      Delete

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...