Friday, 21 August 2015

Penat tapi berbaloi

Hai Assalamualaikum u guys ! 

Awkward gila rasa bila dah lama tak emnulis ni kan . Haaa.. sealama ni dok menaip ke 
assignment , lab report je . Seriously guys ! Semester 3 ni memang pack la rasa . Every week , every day mesti ada kerja yang kitaorang buat (tapi time tulis ni , kita free , kikiki ) . Can you imagine how , kitaorang pernah tidur 4 . jam sehari selama 2 minggu berturut turut. Ya Allah , seriously kitaorang cuma mampu cakap Alhamdulillah dan gelak je bila dapat peluang rehat 1 hari tanpa perlu pikir pasal kerja , study , assignment bagai . and pernah1 hari tu , class direct pagi pukul 8 sampai pukul 2 . Rehat makan , solat zohor , then pukul 3 sampai pukul 7 . pukul 8 dah bersiap kena ke class sampai pukul 10 . honestly time tu rasa nak menjerit gila-gila sebab letih sangat . petang 5-7 tu latihan taekwondo T.T .
Alhamdulillah la lab fizik dah habis so kitaorang merasa la rehat dari pukul 12 hingga 3 . 
But , semua penat ni worth la . Yela , bila lagi kan kita nak merasa macam ni melainkan masa zaman belajar je . time kerja nanti takde dah merasa semua benda ni , nak merasa "Eh harini bos takde , so office tak bukak" memang tak la kan . So conclusionnya , enjoy la puas2 zaman belajar ni . Tapi jangan enjoy sangat sampai result ke laut . gotto go . 

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...