Monday, 6 April 2015

Typical Budak U

Yeayy , tetiba harini rajin nak menulis . Hmm.. typical budak U ? -_-'  *papelah

Okay cakap pasal typical kiranya benda yang budak-budak U selalu buat la , mostly la even sesetengah takbuat :D tapi setakat apa yang aku tengok ni macam tu lahh . Tak kira lah kau U mana even kolej pun tak terkecuali ^_^. 

1. Bila lecturer tu garang , kemain siapkan semu kerja , tapi kalau baik gegila , buat-buat jugak tapi kekadang tu tak siap pun .
2. nak makan kt mana ? -Pergh ! Ni soalan KBKK aras tinggi dowh , ambik masa jugak nak fikir
3. Nak makan apa? haa.. ni susah jugak soalan , kadang-kadang sampai setengah jam pikir nak makan apa.
4. Nama penuh lecturer - Selama satu ngajar , nama penuh pun tak ingat ? Ish-ish . tapi seriously , bila exam , soalan ni la paling susah :P . Silap-silap kalau salah tulis boleh kena potong markah weyh.
5. Tiap bilik mesti ada maggi :P 
6.Bila ada masa terluang , aktiviti utama Zzz... tidoq . 'Tidur itu penting' >_<.
7. Moment paling best bila lecturer cancel class. =_='
8. Assignment tinggi buku Campbell pun tak heran demi layan movie yang baru copy dari kawan ~_~.
9.Budak lelaki , baju diorang kita boleh hafal dah , tapi kalau perempuan .... sentiasa baju baru agaknya . 
10. kelas pukul 10 pagi, terbangun pukul 9 pagi, tidur balik sampai 9:30 pagi.


|Hanya rekaan semata mata , tiada kena mengena antara hidup dan mati , kalau ada , itu tidak disengajakan|



4 comments:

  1. Betul la semua yg kat atas ni, memang selalu jadi kat saya. Lagi2 Point 2&3 tu...penat nk fikir sbb dah bosan dgn semua mknn yg ada kat u. Last2 beli maggi je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha :D betul-betul :) . sedangkan lauk ada 2 3 jenis je , tu pun jenuh

      Delete
  2. haha,. ini best. typical kauuu jahh.. haha. okay, point last tu tak setuju. studnt lain maybe ya., tapi kat u kita belajar punctual .. hehe. maybe sebab rutin roommate smpai sy terbawa2 smpai sy kerja skrang.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sama la kita . tapi tu bukan I , tu survew kt boys klas . >_< .

      Delete

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...