Tuesday, 7 April 2015

Semua benda nak story

Hai semua ... *macam takde mood je hai kau !

Satu satu masalah datang , haishh .. nasib baik dah nak habis semester . So after this aku boleh la mereput kat rumah . Huahahaha .  Btw , aku taknak la cerita what the problem is . *poyo !!!
Rahsia la , hehehe .

Bukak je blog aku , PINK ! . Ergh  Bila aku fikir-fikir balik , pehal dowh aku letak colour pink ?? Sedangkan mata aku ni allergic sikit dengan kaler pink ni  . Ada la rasa-rasa nak ubah colour semua ni . Rasa-rasa tapi due to (ak4 dan rojak takdapat dipisahkan) kemalasan aku yang tiada tolak bandingnya tu aku pun 'lantak kau lahh' . Nak ubah tu pun nak kena fikir lepastu nak letak corak cemana , gaya apa . Eh ! takde masa aku nak fikir semua benda tu . Jawab Physic pun aku kalau boleh malashhh nak pikiaq ni ha ! Inikan pulak benda ni . Agak-agaknya sifat girly tu sedikit-sedikit lama -lama jadi bukit dah meresap masuk ke dalam diri aku yang di shield dengan antibiotik demam tu . >_< . 

Note-note Biology ade je kat tepi ni , bila room mate tanya buat apa kata study bio . Ceihhh .., tengok- tengok dekstop , Twitter , Facebook segala bagai . 

Haa ni kita nak story ni , kedai nasi kerabu feverito kitaorang kena tutup :'( *takleh makan nasi kerabu dahh

Puncanya ? Ada budak makan nasi beriani kat situ , then sakit perut . 6 orang tak silap . so pejabat kesihat pun datang la. bla bla bla , aku tengok kedai tu tutup . ----

Kesian . Makcik tu sent sms mintak maaf kat sape sape yang kena tu and nak tahu , makcik tu siap cakap dia rasa bersalah  sangat sampai dia kata dia takkan bukak kedai selagi dia tak tahu budak mana yang sakit tu . kEsian dowhh ! Budak yang sakit peyut tu , gi la jumpa makcik tu ... memang la korang jadi mangsa tapi kesian la jugak , bukannya sesaje makcik tu nak sakitkan korang . 

End up that sad story .



*tercekik biskut 


K bye nak pi minum ayaq :|

4 comments:

  1. apa salahnya blog pink hahaha :3

    ReplyDelete
  2. hahaha.. alahai nak tukar skin baru tak? boleh tolong bagi link :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha >_< cadangnya macam tu, tapi bukan sekrang kot . hehehe .

      Delete