Sunday, 5 April 2015

"Segmen : Kata-kata Semangat Dari Awak"

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html


Kena bagi kata-kata semangat ?
Eh baru je exam kena jawab macam tu . Hahahaha *nangis cekik kacang.

1- It's not the end of everything . setiap masalah mesti ada penyelesain nya . yang penting TABAH
2-Semua orang ada problem masing-masing and of course berbeza-beza , tapi kita kena hadapi jugak . Bukan kehidupan kalau takde ujian ni . 
3- *ni kawan punya ayat . :D . Setiap yang berlaku mesti ada hikmah . Yang penting kita kena percaya kepada Dia . 
4- Dalam kehidupan ni ada naik dan turun , kalau takde naik dan turun , bukan kehidupan namanya *Eh serious ! Cer tengok mesin orang sakit kat hospital tu .. selagi line tu naik turun maknanya ada la tu , kalau ----------- . Hmmm... sedih nak cakap .
5. *ayat Jieha , thank ye Stay positive , stay fighting , stay brave , stay strong :)

7 comments:

  1. Thanks tag. Gudluck tau. Saya paling suka ayat ke empat tuu :P

    ReplyDelete
  2. thanks tag :) ayat no 4. nak bagi gak boleh ? *stay positive,stay fighting,stay brave,stay strong* :)

    ReplyDelete
  3. thanks sebab sudi join segmen ira :)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen sama

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    good luck

    ReplyDelete