Wednesday, 15 April 2015

GST oh GST

Since kita dah kena GST ni kan , mesti macam-macam orang merungut tnetang ini , tentang itu . *okay la , aku pun ada jugak merepek pasal ni :P . Yola , Nak beli roti Gardenia ikan bilis yang singgit tu , bawak RM 5 dapat 5 bungkus , but now ? Baru empat paket . Isk2. K lah ni ada senarai mudah untuk korang berbelanja >_< 

click sini kalau nak tahu :) , kalau nak la .

2 comments:

  1. bukan bende yang seronok bile taw suatu tempat tu ade gst kan..huhu btw dear..una dah follow awk...tq follow una k..do keep in touch :)

    ReplyDelete
  2. suka tak suka, kena la terima

    http://kucenmaster.blogspot.com/

    ReplyDelete

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...