Sunday, 12 April 2015

| Family Day 48 |

Assalamualaikum , hey guys ! 
*goyang-goyang kaki
Okay hari ni kita nak story pasal event yang baru je class kitaorang buat *okay even not all people in class tu hadir
 Event apakah ? Eh tu tajuk tu , Family Day . Hahahaha sound weird since we are all student.
Majlis ni kitaorang (eh kitaorang ? hahaha) buat simple2 je . Makan burger bakar and air cocktail je . Tapi one thing special , kitaorang exchange hadiah dengan classmate . *so cweet 
 Hadiah yang cute-cute gituuuu... Terharu -__- hahahaha
Okay ! Enough dengen merepek ni . Ergh !

muka muka happy dapat hadiah free . hahaha. Eh nope free at all , semua kena beli , exchange la hadiah tu .

Zati dapat hadiah 2 in 1 . Hurin dapat hadiah dari best friend so cuwettt 

Ni owner pada Iphone yang selalu jadi mangsa kitaorang untuk selfie . Hahahaha . Tenkiuhhh anyways :)


Idea n kelancaran event ni ; credit to diorang :D

Dengar je burger bakar , semua pakat tak tahan nak makan sampai roommates yang yang dengar nak order burger pun order sekali.

Hadiah dia so sweet , frame gambar dengan siap ada gambar class lagi.

Muka cover mulut . Hahaha . *Class rep menyebuk sekali selfie . :)


Ajet2 model waktu angin sepoi-sepoi . :P

Geng blogger :D

Farhana and Ain


I got this hadiah . Cerita lawak disebalik hadiah . Serious !


This budak-budak enjoy the wind . 


Cweet terlebih .
So sampai sini je kot entry aku . Aku dah takde idea plus this week aku ada 2 paper final exam - Physic n Chemist . Hahahaha . Wish me n my friends pass with flying colour eh !

K bye . *sambung tengok buku physic

1 comment:

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...