Friday, 27 March 2015

Semester 2 | Class Is Over |



Alhamdulillah .. akhirnya habis jugak class kitaorang selama 14 minggu ni di tempat baru bersama kawan-kawan baru . Acewaahhhh ! Hahaha . Eh serious ! Tempat baru sebab dah ditransitkan ke UiTM Tapah . Kawan-kawan baru sebab gabungan class antara student Arau dan Pilah . Even at first , apa tu orang kata . Hmmmm... tak kenal maka tak cinta . Eh ! Kelaut peribahasa . Tapi Alhamdulillah dapat ngam macam Okazaki Fragment  yang di bind kan oleh Ligase . Apa istilah aku merepek ? Google ye sayangku .
Baru belajar istilah tu minggu ni , eksyen . Haxhaxhax . Okay gelak tak sopan pulak . >_<


Yang belakang tu lecturer Biology 150 kitaorang . Namanya Dr.Low Kim Fatt. Aceceh kitaorang ambik gambar senyap senyap sementara dia dok cari attendance dalam file dia . Camera iPongg by Ain . >_< . Penuh memory dia yang 16 G tu dengan gambar-gambar serba cun lagi cantik dari kami semua . *perasan !!!!


 Sebab harini last class jadi nak la gambar-gambar sesikit . 
Sir tengah susun note lecture dia pulakk .


Okeyh .. ni tinggi lelampai ni pulak lecturer Math kitaorang . Sir Syawal ni memang baik la , bukan perli tapi knyataan la ek .
*class kau semua girls ek ?
Eh tak lah ! Ada je the boys tapi dah kami-kami yang bergambar kami-kami nakbuat cemana . Kalau nak tengok  jejako-jejako handsome lagi menawan class aku click jejaka class 48 nih . Erk !



yang tu sorang the boys class aku . yang belakang tu .... lecturer chemist . Miss Nuriza . Dia duduk belakang sebb nak tengok aku present kat depan . Huarghh ! Hancur presentation.

Eh ! Dah habis gambar . Tak larat nak uppelod (bukan typo) bebanyak . Jenuh nak scroll nanti . Okay rasa sampai sini je kot . Kalau tetiba diri ni terajinnnn .. ade kot Part 2 punya . K bye !

1 comment:

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...