Saturday, 21 March 2015

part time tak menjadi


Cuti semester is around the corner ! *cehh.. final pun tak ready nak cuti dah
BTW ,  bila dah start cuti sem ni faham-faham la , job memang banyak . Hantar adik , ambik adik and routine la kiranya . Tetiba entah kenapa terberangan nak bukak kelas tuisyen . haxhaxhax. OMG seriously ! ERkk...
tapi entah la tetiba rasa nak  . huhuhu . ade ke bakat cik kak oii !
math form 2 pun merangkak (even dah masuk U ni ha)
tak pela . tetiba cancel nak mengajar . tetiba tersedar xde aura cikgu .

No comments:

Post a Comment

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...