Last lab Biology 150 session for this semester

Assalamualaikum uollss !! J
Hari ni <semalam> dengan officialnya habis lab session untuk biology ( semester 2 je la, sem depan ada lagi)
Sedih ? Buat apa ? Lecturer yang ajar lab sama time lecture :D
Last experiment ni kitaorang buat tentang pigment for photosynthesis ( iolls bukan nak cerita pasal photosynthesis tu..)
For the end session memang macam-macam la kerenah boleh tengok  >_< . Nak buat experiment pun nak tergelak habis .

syaddad dengan gaya ntah apa-ape . Ni gambar curi-curi namanya .

Lgi satu gambar curi-curi dari diorang

okay ni memang gambar sukarela . Guna iPhone 5s ain tu , kami ni memang pantang sikit bila berselfie nihh... Tudung ke laut menampakkan dahi luas tu haa... Hurin dengan Zati maintain dengan kukiutan dia 

Bila classmates bergambar , lecturer tenggelam pulak . Nak cari mana satu lecturer pun payah . Pepandai korang la cari ekk


Anak murid kesayangan . :D

Actually that time , kita punya boss besar a.k.a Nadzi suruh ambik gambar daun guna fhone dia .. Memang la kitaorang ambik tapi 3 , 4 gambar je daun tu . Selebihnya fotosintesis kat muka kami ni hahh . Opss.. iolls punya keje nak ambik gambar :D



Bila dah tiba time gila-gila semua benda jadi . Experiment dah habis tak tahu nak buat apa . Jalan-jalan kat dalam lab tu jumpa kanta , apa lagi . Selagi boleh prop kita prop la ,. Kan . Thank to Farhana sebab sudi mencemarkan sd card dia dengan gambar kami . :D


Jumapa sem depan lab !!

Comments

Popular posts from this blog

ELC 150 Short Story : Twelve and Not Stupid

Takde Tajuk Takpe Kot