Friday, 6 March 2015

Kantoi - Piece of memory

Assalamualaikum..
tak tahu nak tulis apa sebenarnya.. i'm just keep silence like always :)

:D until Ayu realise that i have a blog. Sorry Ayu for not telling you early about this..hahahaha . Then she read my update with title 'Go Away' . I just wrote it for 'suka-suka' and i got this idea from other blog and ... I thought she might get misunderstood what i wrote , but Alhamdulillah , she understand me well . hahahahaha  (like want to crying) ..

here the picture when both of us still at UiTM Arau ..
well , yang tudung hitam tu Ayu and purple tu Zati

  
di Pizza Hut Kangar , Perlis . our first lepak when first meet , and time on the way nak ke Pizza Hut tu memang ada scene yang lawak gila , time nak lintas jalan tu , Ain yang tudung biru berspeck tu pegi lintas nak langkah penghadang besi tepi jalan dengan selambanya . kAmi kemain lintas longkang je .


waktu ni kitaorang gather sebabada perjumpaan dengan Rektor tentang pilihan kitaorang samada nak stay Arau or pindah Tapah and we decide to Pindah ke Tapah . mAta bengkak hari tu dapat MC untuk classmath .



Waktu explorace , habis muka .

baru lepas habis test 2 math , tapi seronoknya macam grad



No comments:

Post a Comment

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...