Tuesday, 3 March 2015

Go away

Pernah tak tiba-tiba rasa macam tak diperlukan ? Terasa terpinggir kan ? Being ignorence by friends . Well .. that life . We never ask to be like that but sometime we must . Aku jenis bila orang buat kita pendam , tapi tak selama nya . Sampai bila nak pendam kalau benda tu buat kau rasa terseksa gila . Be sensitive , entah perasaan ke tak tapi orang yang jenis pendam ni sensitive .  Pendam pun , bila tiba masanya meletus juga . Macam keeping isi air dalam cawan , takkan constant kan . Mesti melimpah juga . Tapi aku tulis ni bukan nak kata pada sesiapa . Sekadar berkongsi rasa , pendapat . Kehidupan kita kadang-kadang di atas . Kadang -kadang di bawah . Kehidupan asa turun naik if not , mean you dead . Look at the outer like i'm the happiest person but reality , i keep many thing inside my heart. Been someone who not yourself is hurt . No one want be like this . But i hace too . Just keep berlakon . Ingatkan.. dunia ni pentas dan kita adalah pelakonnya .   

No comments:

Post a Comment

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...