Sunday, 22 March 2015

benda yang lepas jangan dikenang ?

:/

Yoka ? *yelekot

depa kata benda yang lepas jangan dikenang ? 

tapi nak jugak terkenang . *buat apa kenang?

 Mana boleh senang-senang je lupa benda yang dah jadi kan ? *entah

Benda tu dah set dalam kepala kita dah pun . siapa yang senang-senang 

boleh lupa moment yang selama 4 bulan lebih nih .

Semester lepas kita sekelas , semester ni L L  

Half dah transfer ke Tapah half lagi still di Arau . *sedihnya emoticon

Tetiba entah la , hari memperingati ASD1Jn kot hari ni .. >_-

Temlen Fb aku penuh dengan ASD1Jn punya gambaq . Bukan tak suka  ,

 bukan marah .. tetiba rindu sem lepas bila tengok gambar-gambar semua ni .
---tak pela korang ,nanti time degree kot ada rezzeki kita jumpa balik . kan kan kan !





ni seram punya gambar . erghh . 

View dari Al-Farabi 3 , kita boleh tengok almost whole Arau . Ni yang aku suka sangat-sangat ni . Tenang je tengok , nampak sawah , , bukit. -serious miss it .






ni semua time last paper












thank to Iqbal as monopod . yeayy :)











-|Aku nak pi Perlis nak beli belacan Pak Su ^_^|-

5 comments:

  1. Alololo. sy pn rindu kawan2 last year juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan . :) . bukan senang nak lupa nihh tmbah pulak yg rpat dgn kita .

      Delete
  2. semoga persahabatan korang kekal till jannah..keep in touch dgn diorg la..hehehhehehee.... :D
    and good luck dlm belajar jgak ye.... (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Aaaminn :D..
      goodluck juga bljr d UUM (Y)

      Delete

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...