Saturday, 14 March 2015

About Aku

Seorang budak yang tinggi nya 150 cm > dan jeles dengan ketinggian adik-

adik nya . Makan dan jenjalan ni memang dia suka . Surf internet pun dia 

suka 


juga . Tak berapa suka menulis tapi nak menulis jugak , macam-macam . 

Sekarang ni belajar dalam  course Science di UiTM . UiTM mana ? UiTM Tapah . 
Tapah kat mana ? Tapah kat mana ? Kau google la sendiri . Suka 

ter typo  lepas tu send balik word yang tak typo . Suka berinternet sambil 

duduk di meja study . Dia ni tulis blog tengah-tengah malam jerr.. Dah kot ek

 ? Kita nak pergi makan . LAPAR ! 

No comments:

Post a Comment

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...