Saturday, 14 February 2015

The Climb jadi motivator







The Climb .

Lagu ni aku dengar masa aku habis je exam SPM  . Sebab apa ? Time tu dah tawakkal dah . Result nanti jadi apa pun aku tahap redha  dah . Hahahahaha . Tak usaha ? Eh ! Usaha juga ye.. tapi tu la , tak berapa confident . Bayangkan sepanjang tunggu result tu , macam-macam aku plan . Nak kerja  la, sambung form 6 la , nak apply second intake kalau takdapat UPU . Tapi Alhamdulillah rezeki tu dimana-mana. Aku ditawarkan Diploma Sains , transit di UiTM Arau tapi Kampus tetap Tapah .

Nak tau kenapa aku dengar lagu ni ?

here the lyric .



I can almost see it.
That dream I'm dreaming, but
There's a voice inside my head saying
You'll never reach it
Every step I'm takin'
Every move I make
Feels lost with no direction,
My faith is shakin'
But I, I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
 ( makna nya , kalau kita gagal kat sini , masa depan gelap...takk.. masih ada jalan lain untuk berjaya .)
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
 (dalam dunia ni memang ada turun naik , kita kena tempuhi jugak)
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb
(tak kira la berapa lama kita nak berjaya , yang penting usaha . Kejayaan bukan dalam bergolek macam tu je)

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down, but
No I'm not breaking 
(sometime ada benda buat kita down , but struggle , face it_)
I may not know it, but
These are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep goin',
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on, 'cause

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

Yeah

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

Yeah, yeah yeah

Keep on movin'
Keep climbin'
Keep the faith baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, whoa, whoa, oh. (teruskan usaha )

tu la few meaning aku larat nak tulis . Hehehehe . K BYE

No comments:

Post a Comment