Thursday, 12 February 2015

oh Diploma Sains !

Assalamualaikum. Aku ni bukannya pandai sangat bab-bab menulis ni , tapi takat nak lepas SPM tu jadila. Aku minat , tapi tak berapa..hmm.. aku pun pening.  Eh Eh   !! Tapi Alhamdulillah la rezeki aku dalam bidang Sains . Bukannya apa , memang masa mula-mula masuk university ni dulu , aku macam "eh , aku dah la takminat , kena further Sains jugak " , "haishh.. sains lagi ? dah la form 4 dulu pun sains"

haa... itu la benda-benda yang aku dok merepek masa tu . Tapi sekarang , bersyukur sangat-sangat dapat peluang untuk sambung belajar bidang ni . nama pun Sains kan , so ,math , physic ,chemist n biology tu memang tak lari la punya . So , for those adik-adik yang nak sambung bidang ni memang akak galakkan .
Dari segi note-note , akak sedia membantu semampu mungkin.

 Ni la sesikit gambaq UiTM Tapah . Kampus ni baru lagi.






No comments:

Post a Comment

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...