Saturday, 7 February 2015

Ini First Entries Kita

"Jadikan Malam Ku lebih indah..
jadikan siang kublebih terang. 
biarkan bunga Ku mewangi selamanya."

..Wahhh memang seronok pun memalam feeling feeling lagu ni . :3 . Ye la ... sebab esok ada Kemahiran Insaniah ( Erghh... nak tido hari ahad macam ni) . BTW, ada juga faedah kita pergi kan dari mereput je dalam bili. Hikss. Dapat kenal students course lain . ( Yela , terperap dalam Fakulti Sains Gunaan tu). Seriously, KI sem 2 ni dok bercerita pasai professionallisme (betul ke tak eja nihh .haiiihhh). Sound best . kawan cerita kena buat presentation bagai . ceq memang suka cakap-cakap kat depan ni .
okayy.. stop merepek benda pelik-pelik . see yaa., Assalamualaikum. :3

No comments:

Post a Comment