Thursday, 26 February 2015

Chacha

termenung apa tu ?

Haii! Nama dia Chaha . Haipp!!! No Chacha Maembong tauu... ni just Chacha je.. my lovely kitten , eh ! Not kitten anymore . :P
Kecomelan tahap Andromeda tapi dia tunjuk telinga je time ambik gambar . Huhu
Suka sangat kacau orang bila makan tapi disebabkan aku baik aku .*-_-'* aku bagi dia makan baru aku dapat makan . hUKhukhuk
Menggedik tu jangan kira , macam dia je kucing dalam dunia ni bila menggedik .
K bye ! Chacha nak gi makan wesyekes.

No comments:

Post a Comment

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...