Wednesday, 13 December 2017

GIVEAWAY: MY FIRST GIVEAWAY AND PYKA B'DAY GIVEAWAY


Hai gaiss, since i got now idea what to write in this blog today, so i just wanna to ask you to join this giveaway by Pyka . 


click banner ni untuk join 
Rules dia simple je , kalau nak tau apa rule dia boleh click banner tu kayy .


This ends on 14th of January 2018.


Okay, lets start with apa yang menarik dengan blog pyka ni 


  • Kemas dan menarik

your blog nampak kemas and menarik, sedap mata memandang sedap tak guna guna warna-warna yang terang (my eyes hurt bila ade blog guna blocking colour :( ) 


  • simple
simple sebab takde banyak sangat widget yang pelik-pelik dalam blog awak nii.. 


Untuk improvement, I spent nearly half an hour untuk cari apa yang nak ditingkatkat. Honestly.. I really wanna have a simple design just like your.

After cari-cari tu... I rasa you patut organize susunan sidebar like blog archive you should pun under author, so readers tak perlu scroll sampai ke bawah untuk cari other post. 


Rasa tu je kot ^.^

Sekian :)

Monday, 11 December 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

Hai, Im back for today :p 

Harini taknak cakap banyak , just nak ajak korang join sekali giveaway  dari blogger cik Raydah kita ^_^  




Syarat dia simple je. Nak tau apa syarat-syarat dia korang boleh click kat gambar atas tu. Gambar bunga tu \(^.^)/ 

Hadiah dia ?

ni hadiah dia 

Cepat tau ! Tarikh tutup giveaway ni 20th December 2017

Good luck kepada sesiapa yang join tu.