Friday, 11 August 2017

Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitaorang ni buat reunion la lepas berbulan tak jumpa. Yelaa.. ade dah sambung degree , menunggu degree apa semua tu kan 😂

Well plan asalnya nak pergi 3 hari 2 malam tapi disebabkan ada beberapa hal jadi . Terus cuti 4 hari 3 malam 😂 .

Kalau nak cerita apa jadi memang berjela la aku tulis so aku up gambar dulu :)

 Gambar tu time kitaorang pergi Batu Feringhi . Tak plan sebetul sebetulnya.. sebab plan asal nak pergi Penang Hill. Alih2 Penang Hill tutup sbb ade kerja pembaikan . So kitaorang pun pergi la ke sini ..  😂




Gegirls Take Over Penang Part 1

Okay la lepas lama senyap je kan harini aku nak share pengalaman aku dengan kawan-kawan pergi vacay di Penang. Well , boleh dikatakan kitao...