GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Sunday, 29 April 2018

How Big Your Circle ?

 Ayyy we meet again.

Harini cuma nak cerita sikit pasal circle ni a.k.a bulatan gumbira a.k.a your besfriend la. Some people got lot of friends but some not.
For me, the quantity is not important but the quality absolutely yes !
That's why I tend to keep my circle small or level biasa-biasa saja. Kawan-kawan memang la ramai tapi yang rapat tu cuma beberapa ketul. Even kawan yang aku selalu share problem pun ada 2 ketul je sebenarnya . LOL . Bila jumpa orang baru, Aku just bukak untuk normal friend, kawan class stay as kawan class, kawan rumah stay as kawan rumah. Thats all. Unless ada la something yang buatkan kitaorang rapat namateyy.. but still Aku serious berhati-hati dengan orang keliling sebab before ni pernah ada kes circle kitaorang almost hancur disebabkan sorang ni yang kitaorang anggap as kawan jugak rupanya duri dalam daging. Bukan sekali dia buat tapi dua kali. Rasa tak percaya pun ade sebab dia pandai gila berlakon depan orang. and third time tu, aku ingatkan dia dah insaf..rupanya tak. Kali ke 3 tu dia buat cerita pasal classmate aku pulak and aku hampir percaya. Serious sakit hati time tu. Thats why sampai sekarang memang aku berhati-hati dengan orang. Nak cerita masalah pun memang dengan orang yang betul-betul akan percaya.

okay done bawang :D

see yaaa.. hati-hati dengan orang sekeliling tau :D

Zimirrah's Early Graduation Day




its been awhile aite.

Hey there, that’s not my real Convocation picture. It’s just an early pre-convocation celebration that my friends did.
Yes, diorang yang convo for real..not me since I grad 1 semester late from them. But its okay, cepat atau lambat its not a matter at all.
Now diorang lagi 1 tahun setengah sebelum habiskan degree life diorang and I still have 2 tahun setengah lagi sebab masuk lambat plus tukar faculty.
Fyi, diorang still in faculty of applied science, Cuma aku je dari geng ni termasuk ke faculty business management. So diorang boleh pc  banyak la subject kecuali sorang yang baju merah tu, even pc subject pun still akan konvo degree dengan aku sebab course dia  4 tahun. And one of the person dalam gambar tu dah nak kerja dah pun (>.<) 


To all my friends, congratulation ! you guys did it! Officially graduated from Diploma in Science and secara rasminya jadi Alumni UiTM Tapah :P

now bersepah dah duduk.. ada yang di Arau, Jengka, Shah Alam, Puncak Alam (me :P)  and ada la jugak yang terus terduduk dekat MSU tu :P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...