GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Friday, 9 February 2018

Pemenang untuk Jim's Birthday Giveaway


Since giveaway dah habis, so sekarang aku nak umum pemenang bertuah untuk giveaway ni *mata blink-blink*

Pemenangnya ialah : 



http://penselduabee.blogspot.my/2017/12/jims-birthday-giveaway.html?m=1

Kepada pemenang : Sila DM di Ig : hanachan.co nama penuh, alamat dan nombor telefon untuk ai post kan hadiah ye ^_^

Untuk blogger yang lain ai akan masukkan dalam bloglist Mac-Mei ni, so senang la nak blogwalking nanti  ^_^



Tahniah dan terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat dalam giveaway ni. Yang tak menang tamau sedih-sedih , Insha Allah kalau ada rezeki lebih lagi , kita buat lagi giveaway yea :) 

Wednesday, 7 February 2018

Tarikh Umum Nama Pemenang Giveaway : 9/2/2018

Hai gaisss, just nak inform 9/2/2018 ni kita akan umumkan nama pemenang untuk giveaway bulan Disember 2017 tu. Since sekarang ai agak busy so i cant spent for my blog 😢 nak sentuh laptop pun tak sempat sangat. Sorry gaisss 🙏🙏  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...