Posts

Shawl Heavy Chiffon dan Bawal Chiffon

Image
Okay gais.. saya ada jual shawl dan bawal heavy chiffon . Jadi sesiapa yang nak beli boleh contact saya di Google+

Bawal chiffon yang saya jual ni memang senang bentuk dan kain dia pun okay je lembut . Bukan nak puji diri sendiri la tapi orang yang beli kata mcm tu >.<


Harga Bawal Chiffon RM 29 tak termasuk pos

Harga Shawl Heavy Chiffon RM 10 sehelai **tak termasuk pos

Tapi shawl ni kitaorang buat promosi .. Harga RM 34 TERMASUK POS . (semenanjung)

Ha.. kan dah jimat RM 4 utk pos tu..

Kalau nak tengok detail lagi boleh klik je instagram @duiterbang